Grävning i trädgården

God dag bloggen! Nu är lunchrasten över så det är bara att återgå till arbetet igen! Den här arbetsdagen skiljer sig lite från de jag brukar ha, det är nämligen så att jag idag arbetar för ingen annan än mig själv och jag gör det dessutom hemma i min trädgård. Jag håller på att riva min friggebod så att jag kan ringa en maskinförare i Uppsala som kan komma hit med en liten grävmaskin. Det kanske inte låter så smart att riva sin friggebod men jag gör det för att där ska det istället få vara något annat som jag tror att jag kommer ha betydligt mer nytta av. Friggeboden stod här innan vi köpte huset, men jag har inte haft någon som helst användning av den och länge har jag funderat på vad annat som kan tänkas vara där istället. Nu har jag som sagt kommit fram till en bästa lösningen och det är en swimmingpool, hur skönt låter inte det? Att ha en pool i trädgården är sånt som jag hittills bara har kunnat drömma om, det är sånt man ser på film eller på teve. Det framförallt inte något jag tidigare hade kunnat se på min tomt i Uppsala men någon gång måste drömmar bli verklighet. Jag har beräknat att rivningen ska vara klar redan idag alternativt imorgon så att jag kan få hit en maskinförare i början på nästa vecka som kan påbörja grävningen. Att anställa en maskinförare är den enda lösningen för att kunna få en pool, jag hade aldrig tänkt ställa mig med en spade och börja gräva. Då hade det nog hunnit bli vinter innan jag en kommit en meter ner. Familjen var inte särskilt svårövertalade när jag frågade om vi skulle byta ut friggeboden mot en pool. Så småningom så tänker jag också lägga lite stenplattor runtom kring så att det blir lite som en uteplats, men en sak i taget.