Stengångar i min trädgård

God eftermiddag, god eftermiddag! För att gå rakt på sak, idag tänkte jag prata om företaget som har hjälpt mig med plattsättning i Huddinge. De heter SAKKAS Plattsättning och har verkligen varit till stor hjälp, därför vill jag introducera dem till er.

Under förra sommaren påbörjade jag det stora projektet med att göra om trädgården helt, jag har länge drömt om att ha en gudomligt fin trädgård och förra sommaren tog jag äntligen tag i det. Jag blev dock inte helt klar förra sommaren, utan det blev mer som en början på det här projektet. När våren och värmen äntligen kom var det bara för mig att sätta igång igen, än så länge har jag faktiskt kommit ganska långt den här omgången. Jag blir nog inte helt färdig dock, utan det kommer nog ta lite tid från nästa vår och sommar också. Hur som helst fick jag för några veckor sedan hjälp av SAKKAS Plattsättning med plattsättning i Huddinge. Jag behövde deras hjälp för att lägga plattor längs några gångar som jag har planerat i trädgården, det är som små stigar fast med stenplattor. Resultatet blev mycket bättre än vad jag hade föreställt mig, stenplattorna gav verkligen karaktär. Efter att de hade jobbat på i fullt tempo under några dagar var alla gångar färdiga, de fick även i uppdrag att lägga likadana stenar på gången i entrén framför huset för att hela tomten skulle vara mer sammanhängande. Idag är jag verkligen jättenöjd över att jag tog hjälp av just det här företaget, så bra hjälp som jag fick av dem hade jag nog inte fått någon annanstans. Därför kan jag med det här inlägget även rekommendera dem ifall någon av er skulle vara i behov av hjälp med plattsättning i Huddinge.