RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB

Varmt välkomna tillbaka! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka. Har ni någonting roligt och trevligt planerat inför helgen? Berätta gärna nere i kommentarerna! Hur som helst så hade jag dock tänkt att jag här idag skulle ta och passa på att skriva ett par ord om en blomsterbutik för er i Norsborg, Huddinge och Tumba bland annat vid namn RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB som jag vet att många av er har frågat efter här på bloggen.

För som rätt så många av er vet så skriver jag ju för det mesta här på bloggen om mark och trädgård och eftersom att många av er också läser min blogg just på grund av detta, så tänkte jag helt enkelt att jag nu faktiskt skulle ta tag i att rekommendera den blomsterbutik som jag själv oftast vänder mig till då jag befinner mig här i Norsborg. RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB är oerhört kunniga och duktiga när det kommer till det som de sysslar med och jag känner mig verkligen alltid lika nöjd med deras hjälp så fort jag vänder mig dit. Jag hoppas verkligen därför på att få kunna uppmärksamma dem lite eftersom att jag tycker att de förtjänar att uppmärksammas på alla sätt och vis. Ifall ni skulle vilja ta och kika vidare lite mer på just RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB och vad de erbjuder, så tänkte jag slänga in en länk här i inlägget som ni kommer att kunna klicka er vidare på direkt ifall ni skulle känna för det. Länken går givetvis direkt till RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB och deras egna sida och där kan ni läsa på lite mer om dem! Ha nu en riktigt fin helg, allesammans!