Ett välgjort markarbete i Nacka

Hej och välkomna till ett nytt inlägg! Eftersom det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg med en rekommendation tänkte jag idag skriva ett sådant inlägg. Tanken är att jag idag ska skriva om företaget J&S Markservice AB och den hjälpen jag har fått av dem med markarbeten i Nacka.

Tidigare har jag nämnt för er att jag och min man har påbörjat det efterlängtade bygget av vårt framtida hus. Nu är det ett tag sedan vi började men det har verkligen sprungit på i en väldig takt sedan dess, vilket är tack vare alla fantastiska personer och företag som har hjälpt oss. Ett företag som hjälpte oss i början av hela processen var J&S Markservice AB, det är företaget som hjälpte oss med markarbeten i Nacka. Mer specifikt hjälpte de oss att förbereda marken för att vara optimalt för att börja bygga huset. De såg till att marken skulle hålla för det bygge som skulle komma samt att de fixade grunden för huset. Tomten som vi köpte för att bygga huset på var lite ojämn, något som behövde fixas innan vi kunde börja bygga själva huset. Utan den hjälpen vi fick av det här företaget hade vi aldrig klarat det, de hade helt rätt maskiner och kunskap för att utföra arbetet. Eftersom vi fick ett väldigt bra resultat efter deras arbete är vi väldigt glada över att vi vände oss till just dem för att få hjälp med markarbeten i Nacka. Det gör även att jag slutligen kan rekommendera er att också vända er till dem om ni skulle bo i närheten och behöva hjälp med något typ av markarbete, ifall ni vänder er till dem kan jag nästan garantera att ni kommer få precis all den hjälpen ni är ute efter. Det var allt jag hade att dela med mig av idag, ha nu en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen.